Over mij

Wie ben ik en wat heb ik te bieden

Wie ben ik?

Ik ben werkzaam als welzijnscoach.

Werken is voor mij al mijn hele leven een uitdaging geweest. Ik voelde me altijd licht gespannen in gezelschap. Ik durfde niet goed mezelf te zijn. Trouwens wie was “ik” eigenlijk?

Ik was altijd bezig of iedereen wel happy was, en dus constant voor anderen aan het zorgen i.p.v. voor mijzelf.  Daarnaast had ik moeite met grenzen aangeven. Het lukte me soms niet om “het vol te houden” en meldde me dan ziek. Dan voelde ik me een mislukkeling en begon na het herstellen de moeizame tocht om weer terug te komen in het arbeidsproces.

Een aantal jaren geleden las ik over HSP (Highly Sensitive Person) en herkende mezelf hierin.

De wereld en alle prikkels hadden veel meer invloed op me dan ik me realiseerde.

Het was heel fijn om EINDELIJK een kapstok te hebben waaraan ik dingen kon ophangen. Niet om het weg te duwen, maar om me niet meer te hoeven schamen voor mijn “zwakte” en om te kijken hoe ik mijn gevoeligheid kon gebruiken.

Ik ben de opleiding Intuition Practitioner gaan doen bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem. Ik heb daar ontdekt hoe ik van mijn gevoeligheid een kracht kan maken. Ik sta steviger in het leven en neem mijn eigen ruimte duidelijker in.

Mijn intuïtie is niet alleen een krachtig instrument om voor mezelf te gebruiken, maar is dat ook voor anderen.

Ik kan nog steeds verbaasd zijn over wat ik in de energie van anderen kan lezen.

"Een reading legt je belemmerende overtuigingen bloot."

Marry
Marry16/08/2021
Lees verder
Het verslag was, net als de reading zelf, heel herkenbaar. Een soort geschreven pasfoto, dit ben ik. Voor mij was het voor het eerst dat ik aan een dergelijke reading meewerkte. Naast dat ik het heel bijzonder vond, viel me een aantal zaken op. - Je deed de reading heel zorgvuldig en respectvol, op een prettige rustige toon, het voelde heel vertrouwd. - Voor mij blijft het een wonder dat je zo veel persoonlijke informatie kan geven terwijl we elkaar niet kennen en ook nog via een computerverbinding (lees letterlijke afstand). - Van de deelnemer wordt geen actieve bijdrage verwacht, dit wist ik niet van te voren. Ik kon me er goed bij aanpassen maar de tijd die het ook vraagt lijkt het me niet voor iedereen prettig. Na afloop vond ik het heel fijn samen kort te praten over wat je tijdens de reading verteld had. - Als feedback wil ik ook graag met je delen, dat je tijdens de reading heel veel informatie geeft maar daarbij mis ik concrete tips, hoe nu verder. Mogelijk is dit niet de bedoeling van een reading. Dank je wel voor de reading, voor mij is het een prachtig cadeau,
Claudia
Claudia24/07/2021
Lees verder
Een heel bijzondere ervaring. Via beeldbellen heeft Marja mij een reading gegeven. Zij ‘las’ om te beginnen mijn aura en vervolgens keek zij wat de chakra’s te vertellen hadden. Zij nam de tijd om rustig in te tunen. Het voelde vanaf het begin prettig vertrouwd en ik herkende veel van wat er gezegd werd. De reading maakte dat ik weer eens stil stond bij alle processen en veranderingen in mijn leven. Dat ik er bewuster naar keek en zaken weer doordacht en doorvoelde. Achteraf merkte ik dat de reading veel emotie bij me op had gewekt en ik er nog geregeld aan terug dacht en mee bezig was. Bijzonder om dit mee te maken! Hartelijk dank nog, Marja!
Nuziye
Nuziye5/6/2021
Lees verder
De manier waarop je de reading hebt verwoordt, was heel praktisch en concreet toepasbaar. Dat sluit bij mijn behoefte aan en hierdoor heb ik het voor mezelf kunnen vertalen in het hier en nu. Hetgeen je benoemde bij mijn chakra’s klopte werkelijk allemaal. Het heeft mij bevestiging gegeven en ik voelde mij gezien. De ervaring van gezien worden is schaars en ik vond dit heel bijzonder. Het maakt diepe indruk. Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring!
Annelies
Annelies23/5/2021
Lees verder
Je hebt zoveel gezegd wat allemaal herkenbaar is voor me. Ben er blij mee omdat het door jouw benoeming ook een soort werkelijkheid wordt, dat het er echt is. Heel hartelijk dank voor deze bewustwording. Hoop voor jou en andere mensen dat je hiermee doorgaat. Blij!
Catherine
Catherine20/4/2021
Lees verder
Wat een uitgebreid verslag van een heel fijne sessie. Hartelijk dank hiervoor en ik vind het heel bijzonder dat jouw uitspraken zo raak waren. Af en toe moest ik op mijn tong bijten om je niet te onderbreken. Al hetgeen jij zegt en schrijft, klopt. Heel veel heb je nauwkeurig aangevoeld, Marja, heel knap en ik dank je hartelijk voor deze ervaring. Heel veel succes met je opleiding en afronding ervan. Geniet van deze bijzondere tijd.
Previous
Next