Praktische informatie

Werkwijze en tarief

Moet ik iets doen of voorbereiden?

Nee, dat hoeft niet. Het enige wat je doet, is rustig op je stoel zitten. Mocht je het prettig vinden om dingen te noteren, zorg dan dat je pen en papier bij de hand hebt. Tijdens de reading zal ik je vragen een aantal keren je voor- en achternaam uit te spreken. 

 
Waar vindt de reading plaats?

De reading kan zowel face to face als via een online call plaatsvinden. Afstand speelt hierbij geen enkele rol. Ook is het niet nodig vooraf informatie over jezelf te geven.

 
Hoelang duurt de reading?

Een reading duurt anderhalf tot twee uur. Het is voor jezelf prettig als je agenda na de reading enigszins leeg is, zodat je de informatie rustig kunt laten landen.

Ik zal na afloop van elk chakra vragen of het duidelijk is wat ik gezegd heb. Als er onduidelijkheden zijn zal ik daar op dat moment op in gaan. Aan het eind van de reading is er de mogelijkheid om nog vragen te stellen.

 

Wat is het tarief?

Sinds augustus 2022 ben ik gediplomeerd aurareader. Een reading kost €60.

De reading wordt opgenomen en je krijgt de geluidsopname toegestuurd. Veel mensen vinden het fijn om de opname later nog eens terug te luisteren.

 

Beroepsvereniging voor Aurareaders

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Aurareaders. Meer informatie over de kwaliteitswaarborging en de organisatie: https://effectieveintuitie.nl/beroepsorganisatie en voor contact kun je mailen naar: info@effectieveintuitie.nl

“Een reading draagt bij aan je groei en ontwikkeling.”

Marry
Marry16/08/2021
Lees verder
Het verslag was, net als de reading zelf, heel herkenbaar. Een soort geschreven pasfoto, dit ben ik. Voor mij was het voor het eerst dat ik aan een dergelijke reading meewerkte. Naast dat ik het heel bijzonder vond, viel me een aantal zaken op. - Je deed de reading heel zorgvuldig en respectvol, op een prettige rustige toon, het voelde heel vertrouwd. - Voor mij blijft het een wonder dat je zo veel persoonlijke informatie kan geven terwijl we elkaar niet kennen en ook nog via een computerverbinding (lees letterlijke afstand). - Van de deelnemer wordt geen actieve bijdrage verwacht, dit wist ik niet van te voren. Ik kon me er goed bij aanpassen maar de tijd die het ook vraagt lijkt het me niet voor iedereen prettig. Na afloop vond ik het heel fijn samen kort te praten over wat je tijdens de reading verteld had. - Als feedback wil ik ook graag met je delen, dat je tijdens de reading heel veel informatie geeft maar daarbij mis ik concrete tips, hoe nu verder. Mogelijk is dit niet de bedoeling van een reading. Dank je wel voor de reading, voor mij is het een prachtig cadeau,
Claudia
Claudia24/07/2021
Lees verder
Een heel bijzondere ervaring. Via beeldbellen heeft Marja mij een reading gegeven. Zij ‘las’ om te beginnen mijn aura en vervolgens keek zij wat de chakra’s te vertellen hadden. Zij nam de tijd om rustig in te tunen. Het voelde vanaf het begin prettig vertrouwd en ik herkende veel van wat er gezegd werd. De reading maakte dat ik weer eens stil stond bij alle processen en veranderingen in mijn leven. Dat ik er bewuster naar keek en zaken weer doordacht en doorvoelde. Achteraf merkte ik dat de reading veel emotie bij me op had gewekt en ik er nog geregeld aan terug dacht en mee bezig was. Bijzonder om dit mee te maken! Hartelijk dank nog, Marja!
Nuziye
Nuziye5/6/2021
Lees verder
De manier waarop je de reading hebt verwoordt, was heel praktisch en concreet toepasbaar. Dat sluit bij mijn behoefte aan en hierdoor heb ik het voor mezelf kunnen vertalen in het hier en nu. Hetgeen je benoemde bij mijn chakra’s klopte werkelijk allemaal. Het heeft mij bevestiging gegeven en ik voelde mij gezien. De ervaring van gezien worden is schaars en ik vond dit heel bijzonder. Het maakt diepe indruk. Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring!
Annelies
Annelies23/5/2021
Lees verder
Je hebt zoveel gezegd wat allemaal herkenbaar is voor me. Ben er blij mee omdat het door jouw benoeming ook een soort werkelijkheid wordt, dat het er echt is. Heel hartelijk dank voor deze bewustwording. Hoop voor jou en andere mensen dat je hiermee doorgaat. Blij!
Catherine
Catherine20/4/2021
Lees verder
Wat een uitgebreid verslag van een heel fijne sessie. Hartelijk dank hiervoor en ik vind het heel bijzonder dat jouw uitspraken zo raak waren. Af en toe moest ik op mijn tong bijten om je niet te onderbreken. Al hetgeen jij zegt en schrijft, klopt. Heel veel heb je nauwkeurig aangevoeld, Marja, heel knap en ik dank je hartelijk voor deze ervaring. Heel veel succes met je opleiding en afronding ervan. Geniet van deze bijzondere tijd.
Previous
Next