Aurareading
Energie lezen van Aura en Chakra’s

Wat is een aurareading?

We hebben naast een fysiek lichaam ook een energielichaam, waarin duidelijke informatie te vinden is over onze kwaliteiten, kracht, overtuigingen en gedragingen. Deze informatie ‘lees’ ik door mijn intuïtie te gebruiken en te kijken naar jouw energie in relatie tot jezelf en je omgeving.

Energie lezen voor persoonlijke groei

Tijdens de aurareading, het lezen van je aura, ontvang ik beelden, gevoelens, kleuren, woorden en indrukken die ik voor je interpreteer. Zonder eigen oordeel geef ik informatie over je kwaliteiten en hoe ze tot uiting komen in je leven.

Ook krijg je informatie over waar de energie minder makkelijk stroomt en welke overtuigingen je persoonlijke groei tegenhouden.

Een reading geeft dus inzicht in jezelf en draagt bij aan je persoonlijke groei.

Wat is een aura?

Een aura is het energieveld om je heen. Je uitstraling. Grote kans dat je bij uitstraling meteen denkt aan hoe je overkomt op anderen, maar je persoonlijke uitstraling begint binnen in jezelf. Hoe je denkt en voelt over jezelf en hoe je je energie gebruikt.

Naarmate je bewustzijn over jezelf groeit, je beter weet wie je bent en wat je kwaliteiten zijn, veranderen de basiskleuren in je aura. Ze worden helder en krijgen meer uitstraling. Door een verruimd bewustzijn wint je energie aan kracht en kwaliteit.

Wat is een chakra?

Je kan je een chakra het beste voorstellen als een bewegend centrum van energie dat zich in een bepaald gebied van je lichaam bevindt.

Een chakra is dus een energiecentrum in ons lichaam, die energie door je lichaam laat stromen. In de aura reading richt ik me op de acht belangrijkste chakra’s. Deze chakra’s corresponderen met bepaalde thema’s in het leven.

Welke chakra’s lees ik en wat is hun betekenis?

Voetchakra's
Welke stappen zet ik en hoe zet ik ze?
De voetchakra’s staan voor de stappen die je zet en de richting die je gaat. Bij deze chakra’s is er informatie waar te nemen over de manier waarop jij stappen zet in je persoonlijke ontwikkeling en je dagelijkse leven.
Wortelchakra
Mag ik er zijn en in welke mate?
Het Wortelchakra staat voor je basis, voor veiligheid, de mate waarin je er mag zijn van jezelf. Voor een goede doorstroming in het wortelchakra is het belangrijk dat je luistert naar wat je lichaam nodig heeft. Het is belangrijk dat je een “thuis” hebt dat voorziet in je behoefte aan warmte, veiligheid en ontspanning en dat je werk en bezigheden creëert waarin je jezelf kunt ontplooien.
Navelchakra
Hoeveel contact heb ik met mijn gevoel en wat sta ik mezelf toe?
Het Navelchakra staat voor gevoelens van jezelf en van anderen kunnen ervaren. Het is de plaats voor creativiteit, hartstocht, verlangen en het vermogen om te kunnen genieten.
Zonnevlecht
Wat wil ik en hoe benut ik mijn kracht?
Het zonnevlecht staat voor je vermogen tot handelen. De kracht om te bereiken wat je wilt. Dit chakra gaat over wilskracht en vertrouwen. Als je wilskracht samenvalt met je intuïtieve inzichten, dan ontwikkelt je innerlijke kracht en kan je meer vorm geven aan wat je ten diepste verlangt.
Hartchakra
Wat geef ik en wat ontvang ik?
Het Hartchakra staat voor liefde, zachtheid en vriendelijkheid naar jezelf en anderen. De kracht van dit chakra hangt af van de mate waarin je van jezelf houdt. Hoe meer liefde je kan ontvangen en geven aan jezelf, hoe meer je kunt genieten, liefhebben en vervuld zijn.
Keelchakra
Naar wie luister ik en hoe uit ik me?
Het Keelchakra staat voor zelfexpressie en communicatie zowel met jezelf, je hoger zelf, als met anderen. In hoeverre ben je in staat om naar jezelf te luisteren?
Op het moment dat je jezelf laat horen, je laat weten wat je nodig hebt en jezelf tot uitdrukking brengt, heeft dat een helende werking voor je hele energiesysteem.
Voorhoofdchakra
Wat zie ik en wat kan ik zien?
Het Voorhoofdchakra of het derde oog, is de plek waarmee je de niet-fysieke realiteit kan zien en kan visualiseren. Het staat voor inzicht, intuïtie, verbeeldingskracht en wijsheid. Dingen helder kunnen zien en waarnemen. Hoe meer helderheid je hebt, hoe gemakkelijker het richting geven is aan je leven.
Kruinchakra
Welke overtuigingen heb ik en wat weet ik?
Het Kruinchakra staat voor onze overtuigingen, waarden en normen die we meekrijgen. Het is de verbinding met de hogere bron, het besef dat we allen "één" zijn. Niemand kan voor je denken en voelen, alleen jijzelf kan zin geven aan je bestaan.
Je geest is een systeem dat zichzelf informatie en leiding geeft. Deze innerlijke leiding, om te worden wat je in essentie bent, krijg je voortdurend.
Previous slide
Next slide

“Een reading geeft hele praktische informatie over je uitstraling en je kwaliteiten.”