Reviews
Wat mensen zeggen over Marja Vlaar aurareading

Marja Vlaar Aura Reading

Wat mensen zeggen over een reading met mij:

Een heel bijzondere ervaring. Via beeldbellen heeft Marja mij een reading gegeven. Zij ‘las’ om te beginnen mijn aura en vervolgens keek zij wat de chakra’s te vertellen hadden. Zij nam de tijd om rustig in te tunen. Het voelde vanaf het begin prettig vertrouwd en ik herkende veel van wat er gezegd werd. De reading maakte dat ik weer eens stil stond bij alle processen en veranderingen in mijn leven. Dat ik er bewuster naar keek en zaken weer doordacht en doorvoelde. Achteraf merkte ik dat de reading veel emotie bij me op had gewekt en ik er nog geregeld aan terug dacht en mee bezig was. Bijzonder om dit mee te maken! Hartelijk dank nog, Marja!
Claudia
De manier waarop je de reading hebt verwoordt, was heel praktisch en concreet toepasbaar. Dat sluit bij mijn behoefte aan en hierdoor heb ik het voor mezelf kunnen vertalen in het hier en nu. Hetgeen je benoemde bij mijn chakra’s klopte werkelijk allemaal. Het heeft mij bevestiging gegeven en ik voelde mij gezien. De ervaring van gezien worden is schaars en ik vond dit heel bijzonder. Het maakt diepe indruk. Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring!
Nuziye
Je hebt zoveel gezegd wat allemaal herkenbaar is voor me. Ben er blij mee omdat het door jouw benoeming ook een soort werkelijkheid wordt, dat het er echt is. Heel hartelijk dank voor deze bewustwording. Hoop voor jou en andere mensen dat je hiermee doorgaat. Blij!
Annelies
Marja is een hele lieve vrouw, die met veel liefde mijn reading heeft gegeven. Het duurt 2 uur vertelde ze en ik dacht oh jee dat is een lange zit, maar niets is minder waar, het vloog voorbij. Ondanks dat ik mezelf redelijk ken, heb ik weer heel wat inzichten gehad. Ik vond het een heel interessante en mooie ervaring. Omdat ik tijdens deze reading overspannen was, wil ik volgend jaar weer een sessie plannen. Ik ben nu al benieuwd wat de veranderingen zijn bij mij.
Elfrith
Van Marja Vlaar heb ik een hele fijne reading gekregen. Marja is een stevige, wijze vrouw die vanuit haar wezen overtuigend overkomt en door haar prettige aanwezigheid gerust stelt tijdens de reading. De zorgvuldige woorden en rake, beeldende metaforen getuigen van een hoog invoelend vermogen. Ze benoemt langere levenslijnen en ik herken hierbij wat ik heb meegemaakt in mijn leven. Ze geeft met verbazingwekkende precisie de essentie weer en dat geeft rust en vertrouwen. Het geeft mij een fijne ontwikkelingsrichting aan waar ik concreet wat aan heb in de stappen die ik verder wil nemen. De zorgvuldige aandacht die ze gaf was voor mij een hele fijne ervaring. Ik heb diverse andere mensen geattendeerd op het laten doen van een reading door Marja. Aanrader dus!
Sigrid
Marja heb ik ervaren als een professionele, erg aandachtige en warme vrouw. Ik voelde meteen veel vertrouwen om 2 uur door haar geread te worden. Een erg bijzondere ervaring om op deze manier een analyse over mijzelf te mogen ontvangen. Het was 'spot on' bij wat ze over me zei. Ik ken mezelf goed en weet ook mijn ontwikkelpunten. Deze beschreef ze erg helder. Het is fijn om op deze wijze weer richting te hebben gekregen mbt mijn persoonlijke groei. Ik vond het een cadeau om van Marja deze reading te krijgen, ik zou het iedereen gunnen.
Lia
Het is fijn dat Marja aan gevoelens en onderwerpen die op dit moment spelen woorden geeft. Het maakt enerzijds dat ik me bevestigd voel in wat er goed gaat. Anderzijds weet ik waar ik mee aan de slag kan. De inzichten van mijn aurareading kregen nog een verdiepingsslag toen ik de uitgeschreven versie van mijn reading kreeg. Prachtig en heel helpend.
Marleen
Marja heeft mij een mooie liefdevolle chakrareading gegeven. Ze nam de tijd en wat mooi om te ervaren wat de chakra’s mij konden vertellen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan en ik heb ook duidelijkheid gekregen waarom ik op een bepaalde manier in het dagelijks leven handel. Dank je wel.
Bob