Praktische informatie
Tarieven en werkwijze aurareading

Tarieven

Korte
Aurareading

ca 30 minuten
25
  • aura en 1 chakra worden gelezen

Volledige
Aura en Chakra reading

ca 90 tot 120 minuten
75
  • aura en 8 chakra's worden gelezen

Regio Zaandam-Alkmaar-Purmerend

De reading kan zowel via een persoonlijke ontmoeting in de praktijk als via beeldbellen plaatsvinden.

 

Woon je in de regio Zaandam, Alkmaar, Purmerend, dan kun je ook langkomen. De real life readings geef ik in Oostzaan, Egmond aan den Hoef of Bergen.

Aurareading online

Via beeldbellen kan een reading online plaatsvinden. Hiervoor gebruik ik Teams. Je hoeft hiervoor niets te doen. Je ontvangt van mij een link met een uitnodiging.

Het voordeel van beeldbellen is dat je de reading in je eigen omgeving kan ontvangen. Sommige mensen vinden dat prettiger. De tijdsduur van de online reading is dezelfde als die van een reading in de praktijk.

Werkwijze aurareading

Je hoeft niets te doen ter voorbereiding. Hoogstens je agenda na een reading enigszins leeg te houden, zodat je de informatie rustig kunt laten landen.

Het enige wat je doet tijdens een reading is rustig op je stoel zitten. Mocht je het prettig vinden om dingen te noteren, zorg dan dat je pen en papier bij de hand hebt. Tijdens de reading zal ik je vragen een aantal keren je voor- en achternaam uit te spreken.

 

De aurareading wordt opgenomen en je krijgt de geluidsopname toegestuurd. Het is ook mogelijk om zelf de reading op te nemen.

Veel mensen vinden het fijn om de opname later nog eens terug te luisteren.