Marja Vlaar
Aurareader

Marja Vlaar, gediplomeerd coach en aurareader

Ik ben werkzaam als welzijnscoach en aurareader.

Werken is voor mij al mijn hele leven een uitdaging geweest. Ik voelde me altijd licht gespannen in gezelschap. Ik durfde niet goed mezelf te zijn.

Trouwens wie was “ik” eigenlijk?

Hoogsensitief

Ik was altijd bezig of iedereen wel happy was, en dus constant voor anderen aan het zorgen in plaats van voor mijzelf.  Daarnaast had ik moeite met grenzen aangeven. Het lukte me soms niet om “het vol te houden” en meldde me dan ziek. Dan voelde ik me een mislukkeling en begon na het herstellen de moeizame tocht om weer terug te komen in het arbeidsproces.

 

Een aantal jaren geleden las ik over HSP (Highly Sensitive Person) en herkende mezelf hierin.

De wereld en alle prikkels hadden veel meer invloed op me dan ik me realiseerde.

Het was heel fijn om EINDELIJK een kapstok te hebben waaraan ik dingen kon ophangen. Niet om het weg te duwen, maar om me niet meer te hoeven schamen voor mijn “zwakte” en om te kijken hoe ik mijn gevoeligheid kon gebruiken.

Krachtig gebruik van intuïtie

Ik ben de opleiding Intuition Practitioner gaan doen bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem. Daar heb ik ontdekt hoe ik mijn gevoeligheid kan inzetten en krachtig kan gebruiken. Ik sta steviger in het leven en neem mijn eigen ruimte duidelijker in.

 

Mijn intuïtie is niet alleen een krachtig instrument om voor mezelf te gebruiken, maar is dat ook voor anderen. Ik kan nog steeds verbaasd zijn over wat ik in de energie van anderen kan lezen.

(Zie ook reviews)

Beroepsvereniging van Aurareaders

Als gediplomeerd aurareader ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Aurareaders.
Meer informatie over de kwaliteitswaarborging en de organisatie: https://effectieveintuitie.nl/beroepsorganisatie

"Een reading legt je belemmerende overtuigingen bloot.”